måndag, december 10, 2007

.

Dåligt med inlägg på senaste tiden. Det fanns absolut ingen lust. Men nu sitter man här igen efter en extremt tråkig jobbhelg. Det verkade vara helt dött på stan.

Tog en tvåtimmarspromenad med Mattias efter jobbet i söndags. Sånt kan kännas så tråkigt och jobbigt när man sitter inne i värmen. Men de var riktigt skönt att vandra omkring. Från ena sidan stan till andra (en av dom kortare bitarna dock)

Skolan är blä, sista veckan nu visserligen men så har jag en tråkig rapport hängande över axlarna. Just nu känner jag inget intresse alls för att ta reda på saker om ungdomars alkoholvanor. Och än mindre att ringa till nån drogsamordnare i Norrköpings kommun för att ställa en mssa frågor. Blä. Den ska visserligen inte vara inne förrens efter jul. Men det är ju inte så uppiggande att veta att man måste göra den på lovet. Det är så skojjigt när man sjuter upp saker hela tiden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska genast gå in o kolla på stadiums hemsida efter jackor :) Tack så mkt. Det blir nog en liten rutt till västerås i helgen, för det verkar som allt är slut i Eskilstuna :(