söndag, mars 29, 2009

I lördags åkte jag och Mattias ut till ikea en sväng. Jag köpte ett nytt balsam som verkligen verkar superbra och en kofta, och så det som vi åkte dit för. Gardiner till köket, det var verkligen välbehövligt. Så nu har vi en lite bredare beige längd in mot elementet. Ett lite grövre tyg, som faktiskt på sätt och vis ramar in rummet på ett snyggt sätt.

Precis ovanför rulltrapporna hittade jag en gammal floristlärare. Jag hade honom inte i något direkt skapande ämne men på vår lilla skola var ändå alla lärarna på sätt och vis delaktiga. Eftersom att klassrummen i stort sett alltid stod öppna så kom de andra lärarna in ibland på små studiebesök. Så man kunde be i stort sett vem som helst om hjälp. Om det är något jag saknar från skoltiden så är det nog det. Det finns mycket jag saknar tidvis men lärarna är nog det jag saknar mest. Men så till saken.. vi pratade lite om vad jag gör nu för tiden och så när han frågade om jag inte kanske kunde vara intresserad av en evetuell tjänst som floristlärare här i Linköping. Jag är ganska inställd på att det inte blir något men jag kan inte släppa det, går och funderar på hur det skulle funka hela tiden. Det känns hur som helst riktigt roligt att han föreslog det, en själförtroendeboost bara det att han tror jag skulle klara det, redan. Det har funnits som en långsiktig plan hos mig ett tag men då har jag sett det vara aktuellt om kanske tjugo år som först. En kul spekulation.

I går kväll var Eliana här, vi käkade pizza drack vin och babblade om det mesta. Något jag också kan sakna ibland. Just den känslan är för mig en typisk tjejgrej. Men det blir inte av så ofta nu när alla brudar är så långt borta. Lite senare gick vi till 55:an för att ta en öl, men där blev vi inte kvar allt för länge. Det var verkligen tjockt med folk så vi gick till La Scala istället och tittade på folk, aningen mycket 16åringar men det var riktigt trevligt:)

Nu ska jag dricka mitt goda Rooibos-te med tranbär och käka chokladmousse. Hoppas ni får en bra måndag hörrni^^

2 kommentarer:

Roger sa...

Var gömde du undan Matte? :D

Tobias sa...

Bra och måndag i samma mening, du är bra rolig du Elin ;)